Over Hydro Gevelwerken

Hydro Gevelwerken is een gevelrenovatiebedrijf welke gespecialiseerd is in het onderhoud van de buitenschil van uw woning, appartementencomplex of bedrijfspand. Dit onderhoud kan variëren in het renoveren van uw voegwerk tot oplossingen voor constructieve problemen. Wij hebben alle kennis en materieel in huis op het gebied van vastgoedonderhoud. Zo zijn wij gespecialiseerd in gevelrenovatie, gevelreiniging, gevelverankering, gecertificeerd steigermateriaal, betonherstel bouwkundig onderhoud en dakwerkzaamheden.

Onze doelgroep varieert van particulieren, VvE beheerders tot het zakelijk segment. Wij zijn de ideale partij als het gaat om grondige reiniging, vakkundig onderhoud en herstelwerkzaamheden, transparantie en expertise.

Onderdeel van Hydro Groep

Hydro Gevelwerken is onderdeel van Hydro Groep. Hydro Groep bestaat uit verschillende ondernemingen welke allemaal haar eigen specialiteiten hebben als het gaat om vastgoedonderhoud. Samen vormen deze ondernemingen Hydro Groep om zo een totale service aan te bieden met verschillende diensten. Een goede communicatie in grote projecten is essentieel. Het voordeel van Hydro Groep is dat wij u volledig kunnen ontzorgen en u maar één aanspreekpunt heeft.

Zo bieden wij een breed scala aan reinigingsdiensten aan, schilderwerkzaamheden, gevelrenovatie, voeg- en metselwerken.  Elke onderneming heeft haar eigen vakmensen en materieel en zijn volledig zelfvoorzienend. Kortom, wij zijn uw ideale partner voor uw project.

Hydro Groep - Uw partner in Vastgoedonderhoud

Samen vormen wij de perfecte partner voor uw project.

Hydro Groep bestaat uit verschillende ondernemingen welke allemaal haar eigen specialiteiten hebben als het gaat om vastgoedonderhoud. Samen vormen deze ondernemingen Hydro Groep voor een totale service in vastgoedonderhoud.

Hydro Cleaning is een specialistisch reinigingsbedrijf met verschillende diensten. Het bedrijf heeft alle kennis en materieel in huis voor een specialistische reiniging aan uw woning, bedrijfspand, vastgoedproject of appartementencomplex.

Hydro Schilderwerken is een schildersbedrijf welke verschillende diensten aanbiedt. Zo is het bedrijf bijvoorbeeld gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerkhoutrotherstelschilder-, spuit-, kit– en behangwerk.

OnderhoudNL - Logo
Erkend-leerbedrijf-SBB