Hydro Groep - Gevelrenovatie van Rijksmonument 't Reigersnest te Oostvoorne

Gevelrenovatie

Gevelrenovatie is in het algemeen ervoor zorgen dat het beschadigde voeg- en metselwerk weer zoveel mogelijk in originele staat verkeren. Om deze reden is gevelrenovatie meer intensief dan alleen gevelreiniging. Het onderhoud kan variëren in het renoveren van uw voegwerk tot oplossingen voor constructieve problemen.  Daarnaast zijn er vaak meerdere werkzaamheden nodig om de gevel te herstellen zoals: scheurherstel van het metselwerk, vervangen van het voegwerk, impregneren van het metselwerk en plaatsen van spouwmuur renovatieankers.

Gevelrenovatie vraagt om deskundigheid

Het renoveren van gevels vraagt om veel kennis en aandacht. Ieder pand en elke soort vervuiling of schade is uniek en vereist een oplossing op maat. Kennis van de samenstelling van de ondergronden, de gevelconstructie en de te verwerken materialen zijn om deze reden van essentieel belang. Hydro Gevelwerken werkt met deskundige medewerkers met jarenlange ervaring en heeft alle professionele apparatuur in huis om uw woning of bedrijfspand weer als nieuw uit te laten zien.

De aspecten van gevelrenovatie:

Meestal passen we een combinatie van onderstaande technieken toe, zodat de gevel technisch en optisch weer in nieuwstaat is.

Direct contact opnemen

Hydro Groep - Ambachtelijke knipvoeg

Monumentale renovatie

Hydro Gevelwerken is gespecialiseerd in het renoveren en restaureren van oude panden en monumenten. Onze passie ligt in het terugbrengen van oude panden in de originele staat. Een van de meest voorkomende werkzaamheden die hierbij horen is het zetten van en ambachtelijke knipvoeg. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in deze ambachtelijke voeg en monumentale panden.

Onze disciplines bij gevelrenovatie

Wij laten uw woning of bedrijfspand weer stralen.

Onze werkwijze

 • Hydro Gevelwerken voert altijd eerst een vrijblijvende inspectie uit bij het betrokken object om zo in kaart te brengen wat de wensen zijn van de opdrachtgever en welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd om de originele waardes te behalen. Onze deskundige medewerkers combineren deze gegevens om zo een goed advies en passende offerte uit te kunnen brengen.
 • In overleg plannen wij met u een afspraak in om uw gevels door onze deskundige medewerkers te laten renoveren.
 • Tijdens en na het renoveren besteden wij de grootste zorg voor uw omgeving. Zo zorgen wij ervoor dat uw muren, schuttingen en ramen netjes en schoon worden achtergelaten en nemen wij onze benodigde materialen en eventuele afval weer mee.

Garanties

Alle werkzaamheden worden door ons bedrijf gegarandeerd vakkundig uitgevoerd. Productgaranties worden door de onderscheiden fabrikanten/importeurs gedragen.

 • 10 jaar garantie op nieuw voegwerk;
 • 10 jaar garantie op Hydrofoberen, 10% afbouwend per jaar.

Uitstekende prijs- kwaliteitverhouding

Wij staan garant voor een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Doordat wij geheel onafhankelijk werken kunnen wij u voorzien van een scherp aanbod. Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan door middel van onderstaand formulier.

Complete gevelrenovatie

Indien het voegwerk is beschadigd moet er om verdere schade aan de gevels te voorkomen ook een voegrenovatie worden toegepast. Een dergelijke gevelrenovatie bestaat dan uit:

 • Verwijderen van het beschadigde voegwerk door het uitslijpen/uithakken van de voegen.
 • Reinigen van de gevel door de gevel met stoom onder gepaste druk of door te stralen.
 • De reparatie van het beschadigde metselwerk.
 • Vernieuwen van het voegwerk door het opnieuw voegen met bijvoorbeeld een platvol-, knip- of snijvoeg.
 • Het hydrofoberen van de gevel om deze water- en vuilafstotend te maken.
 • Schoonmaken en opruimen na de afgeronde gevelrenovatie.