Metselwerken

Hydro Gevelwerken is in enkele jaren uitgegroeid tot een allround metselbedrijf met zeer ervaren metselaars en is tevens ook een erkend leerbedrijf. Onze deskundige metselaars beheersen de verschillende metselsoorten en -verbanden als geen ander. U kunt ons inschakelen voor de totale uitbesteding van uw metselwerk, maar ook voor slechts een of enkele onderdelen hiervan. Ons complete metselpakket bestaat uit lijmwerk, stelwerk, metselwerk, voegwerk en steigerbouw.

Renovatiemetselwerk

Naast nieuwbouw metselwerk is Hydro Gevelwerken ook gespecialiseerd in renovatiemetselwerk. Deze werkzaamheden omvat vaak het herstellen van het huidige metselwerk van scheuren of vervangen van kapotte stenen. Dit kan van toepassing zijn bij verzakkingen waardoor er scheuren in de gevel ontstaan, roestende kozijnankers, of een constructief probleem welke opgelost dient te worden. Wanneer u constructieve problemen heeft kunt u ook voor bouwkundig advies terecht bij Hydro Gevelwerken.

Verschillende verbanden

Door de ruime ervaring van onze metselaars, kunnen wij alle voorkomende metselverbanden uitvoeren voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Metselen in halfsteensverband, waarbij elke laag steeds een halve steen verspringt, komt veel voor. Daarnaast metselen wij vaak in wildverband, maar ook in staand, kruis-, klezoor- en Engels verband. We verwerken hierbij met uiteenlopende steensoorten. Natuurlijk is het voegwerk net zo belangrijk als het metselwerk zelf, ook hierin kunnen wij u adviseren.

Ons vakmanschap

Heeft u specifieke wensen of voorkeuren voor uw metselwerk? Wij gaan graag de uitdaging aan om bijzondere metselopdrachten uit te voeren. Het restaureren van monumenten of het bouwen van boerderijen aan de hand van oude constructies en traditionele metselverbanden doen wij graag. Uw project is bij ons in goede handen. Wij leveren altijd vakwerk, hebben passie voor elke metselklus en gaan graag een nieuwe uitdaging aan. Daagt u ons uit?

Steengoed in metselwerk. Daagt u ons uit?

Onze werkwijze

  • In overleg plannen wij met u een afspraak in om uw plannen te bespreken of renovatiewerk door onze deskundige medewerkers vrijblijvend te laten inspecteren.
  • Wij verwerken uw wensen tot een zo goed als mogelijk advies en brengen vervolgens passende offerte uit. Onze prijsopgaven zijn volledig gespecificeerd om alles zo helder en transparant mogelijk te maken.
  • Daarna wordt er aan afspraak gemaakt om de werkzaamheden bij u uit te voeren.
  • Tijdens deze werkzaamheden besteden wij de grootste zorg voor uw omgeving. Zo zorgen wij ervoor dat uw muren, schuttingen en ramen netjes en schoon worden achtergelaten en nemen wij onze benodigde materialen en eventuele afval weer mee.

Uitstekende prijs- kwaliteitverhouding

Wij staan garant voor een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Doordat wij geheel onafhankelijk werken kunnen wij u voorzien van een scherp aanbod. Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan door middel van onderstaand formulier.

Conserveren van metselwerk

Wij adviseren u bovendien om het nieuwe of gerenoveerde metselwerk te beschermen d.m.v. hydrofoberen. Wij gebruiken een milieuvriendelijk en beschermend hydrofobeermiddel op waterbasis waardoor uw gevels makkelijker te onderhouden blijft. Na droging is het oppervlak olie-, vet- vuilafstotend en waterwerend. Het materiaal reageert in de ondergrond onder aanwezigheid van luchtvochtigheid tot een waterafstotende UV- en weerbestendige structuur. Meer informatie over onze impregneerbehandelingen leest u hier.

Impregneren - Hydro Cleaning
Wij reinigen ook uw gevels.