De functie van een latei

Bij het vervangen van houten kozijnen voor kunststof kozijnen wordt vaak de lateifunctie vergeten. Wanneer nieuwe kunststof kozijnen de draagkracht niet kunnen verwerken bieden wij een uitstekende optie met het gecertificeerde latei-herstel-systeem van Thor Helical®. Het lateiherstel systeem is eenvoudig aan te brengen en heeft unieke prestaties in de verwerking van draagkracht, bij een sparing van 3200mm is het weerstandsmoment circa 2,6 ton.

Voor raam- en deuropeningen

Thor Helical lateiherstel systeem is toepasbaar ter vervanging van betonnen of stalen lateien en is toe te passen als latei bij raam- en deuropeningen. Door het aanbrengen van het latei herstel systeem van Thor Helical in het metselwerk kunnen hierdoor op een eenvoudige manier oude houten kozijnen vervangen worden voor nieuwe kunststof kozijnen.

Hoogwaardige ankersystemen

Voor gevelverankering werken we met Thor Helical-systemen. Door de samenwerking met Thor Helical krijgt u hoogwaardige producten, applicatie en garantie.

Als systeem voor lateiverbetering in het metselwerk zorgt dit voor unieke eigenschappen, waar dure herstel methodieken voorkomen kunnen worden en het aanzicht van een gevel niet aangepast wordt.

Stainless Steel Reinforcing Bars for Structural Lintel Repairs